WeightWatchers #8 – Wie het kleine niet eert…

29 februari 2016

old-white-background

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert. Ik heb het taaltechnisch altijd een raar gezegde gevonden maar de strekking van het gezegde hang ik wel aan. Want wanneer je je kleine successen niet viert, ben je het dan wel waard om het grote succes te krijgen.

Vandaag vier ik dus mijn kleine succes.

-0,6 kilo

Mijn het totaal komt nu uit op -1,8 kilo (nog altijd niet de weegschaalswitch meegerekend). Het gaat minder snel dan ik gehoopt had maar ik was ook niet heel reëel met mijn wensen en iets te optimistisch over mijn eigen kunnen.

De afgelopen week heb ik netjes gegeten tot woensdag. Toen was ik op de negenmaandenbeurs en gingen we naar de huishoudbeurs om gratis te lunchen. Van alles wat geproefd maar zoals Manon en Bibian [KLIK] al zeiden in hun vlog, van alles maar eentje is 0 punten! Weight Wattes?

Na de beurs aten Stefan en ik thuis nog frietjes mét een frikandel speciaal. En toen kwam de tijd van de maand op de hoek kijken. Dan kan ik dus niet op mijn voeding letten, dan wil ik vreten. Schranzen. Snaaien. En ik wil me wel inhouden maar ik weet dat als ik super streng ga zijn ik nog meer gefixeerd raak op eten.

Afvalcurve

Bewegen

Qua beweging ben ik deze week weer goed bezig geweest. Niet zo goed als de week er voor maar nog steeds erg netjes en mooie wandelingen gemaakt. Beetje jammer van de dag dat Eon en ik in een hagelbui kwamen en we net niet in de buurt van beschutting waren. Heeft me wel een goede score opgeleverd door de stukken die ik met de buggy gerend heb. Arme Eon was zo nat en koud.

De negenmaandenbeurs was natuurlijk al een wandeling op zich zelf. Daar heb ik ook behoorlijke spierpijn van gehad.

Runkeeper Wandeling

Komende week

Hebben we een etentje op de planning staan maar die balans ik de dagen daarna er wel weer vanaf. Volgens mij zijn de vooruitzichten qua weer goed en dat betekent flink wandelen voor Eon en mij.

Hoe is jouw week geweest qua eten en bewegen?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje 1 maart 2016 at 10:39

  Fijn dat er weer wat af is! Goed gedaan!

 • Reply Manon 29 februari 2016 at 10:40

  Yeah! Good bizzy. Eraf is eraf Ioon. Een halve kilo vet is echt veel.

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten