Weight Watchers #7 – Vet en Kilo’s

22 februari 2016

Na de dramatische week heb ik mezelf bij elkaar geraapt om er flink tegenaan te gaan. En dat deed ik. 5 dagen lang ging ik wandelen om minimaal 10.000 stappen te halen. Ik ging zelfs op vrijdagavond nog de kou in om de laatste stappen te halen.

Vrijdag was ik ook erg benieuwd wat het resultaat zou zijn van mijn “harde” werk. Braaf punten geteld en bijgehouden. Opgelet met het plannen van avondeten. Het MOEST goed zijn.

old-white-background

En toen zei de weegschaal

-0,5 kilo

Heel eerlijk. Ik was teleurgesteld. Ik had toch verwacht dat met mijn brave tellen en goede eten ik wel minimaal een volle kilo er af zou hebben.

Gelukkig geeft mijn weegschaal ook vetpercentages aan en daar zag ik dat ik wel veel vetpercentage verloren ben. Ik heb een berekening gemaakt en kwam uit op 1,1 kilo vet. Dat is toch wel flink. Met dat in mijn achterhoofd voelt het toch wat beter. Ik heb natuurlijk veel gewandeld en wellicht daardoor vet omgezet in spiermassa.

Fitbit RunkeeperZoals te zien heb ik niet stilgezeten deze week.

Hoe dan ook. Een gematigd goede week. Nu met het typen heb ik een zeer zeer slecht weekend achter de rug dus ik maak al een slechte start. Kaas. Frietjes. Frikandel. De rest van de week zal ik, ondanks het voorspelde slechte weer, er hard tegen aan moeten om die schade recht te zetten.

Runkeeper

RunkeeperEnkele van mijn routes. Eon en ik wandelen maar net waar we belanden. Bij het boodschappen doen of op bezoek bij opa.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Vlijtig Liesje 23 februari 2016 at 10:36

    Balen die halve kilo. Aan de andere kant, er was wel iets af!

  • Leave a Reply

    Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

    De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

    Sluiten