Wa hedde gij gedoan?

25 januari 2013

Week 2 – 2013

In het begin van de week ging ik nog even naar de sportschool.

 Sportschool

Om vervolgens een paar dagen op bed te liggen. Ik vertelde het al in mijn “wa hedde gij gegeten” blog, ik was ziek. Een griepje of buikgriepje. Ik ben er nog niet helemaal over uit wat het nou was. Gelukkig was ik deze week niet ingepland met het werken.

Bed

Koorts

Ik was net op tijd beter voor het feestje van het jaar. Het bedrijfsfeest van Stefan zijn werk, deze keer in een hotel in Deurne.

Schoenen

Gezicht

Jurkje

En ik droeg zelfs een jurkje op het feest. Dat is voor het eerst sinds mijn 8e ofzo? Het was wennen, maar ik kreeg positieve reacties. Heel laat heb ik het niet gemaakt want nog zwak en suffig van het ziek zijn kon ik het niet volhouden.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Benthe 29 januari 2013 at 16:54

  Wat een leuk jurkje, staat je heel goed 🙂

 • Reply Ilse 26 januari 2013 at 09:55

  Leuk jurkje!

 • Reply Iris 26 januari 2013 at 00:00

  Wat zie je er goed uit!

 • Reply Sjoerd 25 januari 2013 at 15:38

  Het staat in ieder geval heel vrouwelijk.

 • Reply Kiss & Make-up 25 januari 2013 at 15:37

  Leuk verslag. En je jurkje ziet er erg mooi uit!

 • Reply Zina 25 januari 2013 at 13:10

  Je jurkje is echt heel erg mooi, en met jou erin nog veel mooier! Vaker doennnn!

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten