Wa hedde gij gedoan?

12 januari 2013

Week 1 – 2013

De tijd gaat snel en floep we zitten al in 2013. Ik moest in deze eerste week gewoon werken, terwijl Stefan nog vakantie had. Ook wel leuk een keer de omgekeerde rollen.

Cadeau
Ik kreeg nog een cadeau van mijn schoonouders voor mijn verjaardag. Een quichevorm, bioscoopbon en bijpassende douchegel voor het parfum dat ik van hun gehad heb met sinterklaas.

Foto
Ik maakte foto’s van het vuurwerk met mijn iphoney. Leuk ook die panorama functie. Mijn schoonouders wonen op 9 hoog dus we hadden mooi zicht op het vuurwerk uit alle windrichtingen.

Lekker weer
Prachtig weer op de eerste dag van 2013.

Champagne
Nog een glaasje champagne bij mijn ouders.

Moord
Thuiskomst was wat minder met een vermoorde vrouw in onze straat. Zelfs maar een paar huizen naast ons. Een raar en freaky idee en nog altijd weten we niet wat er gebeurd is en is het onderzoek nog in volle gang. Ik ben blij dat we de avond waarop het gebeurd is niet thuis waren.

Nieuwjaarsreceptie
We hadden de nieuwjaarsreceptie van mijn familie. Een flinke familie dus het is leuk om iedereen zo eens in het jaar te treffen. We waren deze keer op een mooie locatie in Capelle aan de IJssel.

Broertje
Mijn broertje (26) klaagde dat hij geen foto’s had van zichzelf. Dus maakte ik ter plekke zo’n 10 foto’s van hem. 😀

Familie
Een gedeelte van de familie, ze pasten niet allemaal op de foto. De foto is ook niet door mij gemaakt (en ik sta er ook niet op) maar volgens mij door mijn nicht of een van haar kinderen?

Stefan
Stefan heeft een goed voornemen gemaakt. Hij trainde altijd al flink thuis maar nu wil hij elke dag 100 pushups doen waarvan 10 op zijn vuisten. Hij heeft een handig app gedownload die voor hem telt. Hij moet hem met zijn neus aanraken, daarom een kleine ophoging om het haalbaar te maken. En ja, meneer houdt het goed vol tot nu toe!

Hoe was jouw eerste week van 2013?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kiss & Make-up 13 januari 2013 at 17:16

  Tof overzicht 🙂

 • Reply Madelon 13 januari 2013 at 11:23

  Wat erg van die vermoorde vrouw. Heel raar idee ook dat het zo dicht bij je is gebeurd.

 • Reply Jenny 12 januari 2013 at 13:05

  haha wow die push up app lijkt me vreselijk zwaar!

 • Reply Sjoerd 12 januari 2013 at 12:41

  Toch nog een aardig druk weekje dan. Alleen slordig van die moord…

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten