Wa hedde gij gedoan?

23 november 2012

Week 46, nog maar een paar weken te gaan dit jaar en dan zijn we weer rond. Of dan is het einde van de wereld gekomen, dat schijnt nog steeds een mogelijkheid te zijn. Week 46 was een weinig actieve week. Wel gewerkt, zij het met grote moeite ivm de vermoeidheid. Ik heb het grootste deel van de week in bed doorgebracht lekker Hay Day spelend.

Uitlopen
Na de training moest ik nog even uit lopen op de crosstrainer. Ik verveelde me dus ging een foto app uitproberen die ik via de ‘App van de Dag app’ had.

Truly Yours
Ik kreeg weer een Truly Yours box binnen. Leuk! 😀 Deze keer zit er oogcrème in, IJslandse scrub, wat spulletjes voor je haar, een gezichtsmasker en weer een parfumproefje (die ik al opgemaakt heb ondertussen, oké geurtje.)

Vitamine
Van de diëtist moest ik aan de multi-vitamine omdat ik te weinig fruit eet en te weinig calcium binnen krijg. Aangezien ik mezelf dat niet zie verbeteren heb ik gekozen voor de pillen optie. Ik vind ze wel gigantisch maar bij het avondeten krijg ik ze wel weg.

Shoppen
Ik ging shoppen met mijn schoonzus in Nijmegen. Ze had 50% korting op vrijwel alles van Yves Rocher en daar gingen we gebruik van maken. Uiteindelijk kreeg ik ook zelf 50% korting omdat ik een pas aan liet maken. Mooi meegenomen. Ook even bij de Body Shop naar binnen gelopen voor nieuwe musk douchegel en handolie voor Stefan.
We liepen zelfs Sinterklaas nog tegen het lijf in Nijmegen, erg leuk met een schoonzus afkomstig uit het buitenland. Wanneer je dan de traditie gaat uitleggen besef je opeens hoe idioot het in elkaar zit eigenlijk…

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Quincy 25 november 2012 at 20:35

  Leuke post! 🙂

 • Reply Kiss & Make-up 24 november 2012 at 15:52

  Leuke post 🙂

 • Reply Jenny 23 november 2012 at 19:42

  haha doet me denken aan dat stukje in alles is liefde, dat die sinterklaas aan die amerikaanse rapper ook gaat uitleggen wat sinterklaas is. Hilarisch!

 • Reply Sjoerd 23 november 2012 at 12:50

  Tsja, sinterklaas en de kerstman, onzinnig als je er over nadenkt.

 • Reply Zina 23 november 2012 at 12:46

  Sinterklaas is eigenlijk ook wel een beetje gek, laatst tijdens een college pedagogiek nog over gehad. Gekke Nederlanders zijn we ook.

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten