Wa hedde gij gedoan?

18 november 2012

Het was een spannende week voor mij met het te horen krijgen of ik de nieuwe coördinator zou worden voor een maatjesproject in Oss. Starten met mijn nieuwe baan. Starten met Get Ready 2013. En er achter komen dat ik in blijde verwachting was van gordelroos.

Nemesis
De fietsbrug tussen Oss en Berghem. Tussen mijn huis en mijn sportschool. Ik haat dat ding en zie het als mijn nemesis. Ik woon helemaal niet ver van mijn sportschool, zeg een goeie 800 meter, maar sinds een jaar ligt deze tijdelijke fietsbrug er en ga ik zoveel mogelijk met de auto omdat ik dat ding haat. Het lukte me deze keer niet om na het sporten er tegenop de fietsen en ben maar gaan lopen.

Donor
Ik ben lang bloeddonor geweest maar sinds ik terug naar Oss verhuisd ben, ben ik geen donor meer. Na een slechte ervaring met de prikkers en de locatie hier ben ik gestopt. Ik voelde me er niet prettig bij. Maar schijnbaar heb ik in de tijd dat ik nog wel donor was meegedaan aan een onderzoek en ik kreeg nu het vervolg onderzoek thuis gestuurd om in te vullen. Natuurlijk meteen gedaan. Maar nog niet terug gestuurd besef ik me nu…

Mooi
Het is wel koud maar de luchten zijn prachtig.

Handig
Niet zo handig. Op de enige uit/inrit van onze parkeerplaats stond een auto met panne.

Klaar
Klaar om te beginnen met werken bij de thuiszorg.

Kracht
Ik kreeg een krachttest bij de sportschool. Ja heel subtiel mijn gewicht uit het overzichtje verwijderd. 😉 Ik ben wel trots op het behaalde resultaat met de krachtmetingen. En dat terwijl ik toen al last had van de gordelroos. Ik ben benieuwd of mijn resultaten zullen verbeteren in de komende weken.

Paracetamol
Ik ben een slechte pillenslikker en zeker paracetamol vind ik moeilijk. Omdat de huisarts me verteld had dat ik wel 6 keer per dag paracetamol mocht gaan slikken ben ik gaan kijken naar betere alternatieven. Normaal heb ik sinaspril maar daar zit maar weinig paracetamol in. Dan zou ik bijna een strip per keer naar binnen moeten werken. Deze smelttabletten raad ik je trouwens niet aan. Ze smelten in je mond en dan heb je een mond vol gruis en het is behoorlijk vies.

Vliegende Schotels
Bij de Jumbo verkopen ze vliegende schotels. 😀

Uitzieken
Lekker uitzieken in bed. Ik vond mezelf erg zielig vorig weekend.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Madelon 25 november 2012 at 00:50

  Gordelroos is balen zeg. Hopelijk voel je je inmiddels een stuk beter 🙂

 • Reply Dina 18 november 2012 at 16:16

  Wanneer ik aspirine neem, bijt ik het altijd eerst kapot. Is wel smerig maar dan hoef je niet te slikken.

  • Reply ioon 19 november 2012 at 08:56

   Brrrr het idee van de smaak alleen, walg.

 • Reply Sjoerd 18 november 2012 at 10:54

  Een week met ups en downs, dat bruggetje moet je gewoon zien als een uitdaging…

  • Reply ioon 19 november 2012 at 08:58

   Haha dat zei ik op het begin ook tegen mezelf maar het is gewoon echt een rot ding. Te steil en op het eind 90 graden bochten. Nee groot feest als de tunnel open gaat.

 • Reply Lauradenkt 18 november 2012 at 10:10

  Hahaha wat een geniale naam voor eierkoeken!

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten