Wa hedde gij gedoan?

10 november 2012

Week 44 alweer. Ik blijf me verbazen over hoe snel de jaren tegenwoordig lijken te gaan. Kan het niet weer even zo langzaam gaan als dat het vroeger leek te gaan op de basisschool?

Weer

Regen regen

Maskertje
Ik was in de yoghurt gevallen met mijn gezicht. Nee, een gezichtsmasker. Chocolade om precies te zijn. Erg lekker.

Dicht
Ik was zo vroeg op dat ik zelfs te vroeg bij de garage was.

Auto wassen
Gelukkig niet veel te vroeg en al snel kon Arie de Astra de wasstraat in. Werd tijd ook. Smerig dat hij was.

Kapot
Mijn sportschoenen hebben het gehad. 🙁 Tijd om nieuwe te scoren ergens.

Badderen
Eindelijk weer tijd gemaakt om te genieten van het bad bij mijn ouders. Ik had er iets van Lush in gegooid wat heerlijk veel schuim gaf.

De week tussen de foto’s door was het volgen van twee cursussen, eentje voor mijn vrijwilligerswerk en eentje om mijn droombaan ooit te bemachtigen. Ik heb mijn loopbaan bij PostNL beëindigd en mijn opvolger ingewerkt. Allemaal niet de ideale momenten om foto’s te maken met je telefoon.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ellen 12 november 2012 at 12:44

  En nu ik een dochtertje heb van een half jaar gaat het nog sneller. We zitten weer bijna aan de feestdagen!

 • Reply Zina 10 november 2012 at 17:36

  Ik heb ook het idee dat de jaren veel snelelr gaan naarmate je ouder wordt.
  Leuke foto’s weer!

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten