Salade met een Extraatje

22 april 2011

Lunch Salade

Ik vind het heerlijk om een salade te eten met de lunch. Gewoon een simpele met wat ijsbergsla, feta, ui en vinaigrette.

Zo maakte ik mijn lunch van vandaag ook klaar. Ik was aan het genieten van de salade samen met een snee geroosterd brood tot ik beweging zag op mijn blaadje sla. Het blaadje sla dat bijna mijn mond in ging. Ik was schijnbaar niet de enige die aan het genieten was van deze krop sla.

Het was een bladluis, zover mijn kunde over insecten me kon vertellen. Walgend heb ik mijn vork neergelegd en de sla in de prullenbak gegooid.

Dag lunch.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Fenke 23 april 2011 at 11:09

  Dat is balen zeg, hij ziet er namelijk super lekker uit..

 • Reply Jeske 22 april 2011 at 23:51

  Die zag ik niet aankomen. Ik dacht… oh leuke twist voor het maken van een salade ofzo… maar bladluis vind ik niet zo’n leuke twist in m’n eten =P

 • Reply Christine 22 april 2011 at 23:34

  Yikes… ik dacht: nu komt er een lekker recept over feta door de salade, en roep ik bij de comments dat geitenkaas met spek ook lekker is voor door de salade, maar toen kwam die bladluis. Ik had ‘m net zo min verwacht als jij :P.

 • Reply lizet 22 april 2011 at 23:13

  geeeeetverderrie!!!
  hahaha ๐Ÿ˜›

 • Reply Sjoerd 22 april 2011 at 18:17

  Dat kan ik ook niet hebben, een levende salade…

 • Reply Madelon 22 april 2011 at 17:14

  Arme lunch…

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten