Ritme van een Midi-Viking [1 jaar]

15 november 2015

Ongeveer een half jaar geleden schreef ik een laatste update over het ritme van Eon. Ik weet dat het voor de niet moeders niet bepaald de interessantste blogs zijn. Maar aangezien dit blog ook een stukje dagboek functie heeft vind ik het zelf wel leuk om het te plaatsen. En ook om te lezen van anderen trouwens. Ik vind het ook leuk dat mijn moeder deze informatie over mij en mijn broers opgeschreven heeft in “het groene boekje” van het consultatiebureau.

Ritme van Midi-Viking slapen drinken eten

Het ritme van nu hebben we al een paar maanden en ik moet zeggen, ik vind het een heerlijk ritme. Hij past bij mij. En bij Eon. Dus bij ons gezin. En dat maakt het makkelijk.

 • 6 uur – 7 uur: Eon wordt wakker en gaat met Stefan mee naar beneden om mee te snoepen met Stefan zijn yoghurt.
 • Half 8: Stefan gaat naar zijn werk en brengt Eon weer naar mij in bed.
 • 8 uur- 9 uur: Eon en ik staan op.
 • Half 10: Ontbijt.
 • 10 uur: Borstvoeding.
 • Half 12: Fles thee met melk (300ml thee – 30ml melk)
 • 12 uur: Lunch met anderhalve snee brood en een stuk fruit.
 • Half 2 tot 4 uur: Middagdutje.
 • Half 5: Thee en een koekje op de bank.
 • 7 uur: Avondeten.
 • 8 uur: Borstvoeding en naar bed.

Ik vind het heerlijk dat het ochtendslaapje er af is en hij een fatsoenlijke middagdut doet. Ik moet hem zelfs vaak wakker maken om 4 uur. Natuurlijk is niet elke dag hetzelfde maar dit is wel het schema voor de “wedoenniks” dagen. Ja ik geef toe, dat zijn de meeste dagen.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Roos 16 november 2015 at 09:57

  Ik vind dit altijd zo interessant om te lezen, want het verschilt zo per kindje!

 • Reply Bibiane 15 november 2015 at 22:02

  Ik vind dit altijd interessant om te lezen, dat het zo kan verschillen, maar er toch ook herkenbare dingen bij zitten 🙂

 • Reply Kiss & Make-up 15 november 2015 at 12:03

  Interessant! Ik heb van dit soort dingen dus echt geen benul.

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten