*POEF* dat was februari 2016

7 maart 2016

De kortste maand van het jaar is ook alweer voorbij. Maar ik moet eerlijk zeggen, hij leek niet korter dan de rest. Sinds de komst van Eon lijkt ze nog sneller voorbij te gaan dan voorheen. We hadden wel een erg leuke maand waarbij we veel buiten geweest zijn.

Week 1: 1 t/m 7

De maand begon zowaar op een maandag deze maand. Volgens Manon [KLIK] is dat heeeeel fijn. En ik sluit me daarbij aan. Deze week werden Eon en ik ziek. Dat krijg je als je met een hele hoop kinderen afspreekt in januari (zie de POEF van toen).

Eon was dus verkouden en zielig. Ik was ook verkouden en zielig. Ik haalde op aanraden van de andere loedermoeders Luuf. Ik ging stomen in bad met Netflix en we hielden een pyjamadag. Aan het eind van de week was het carnaval! Stefan ging op vrijdag in zijn “foute skipak” met collega’s stappen en op zaterdag gingen we met onze kleine bij naar de kinderoptocht kijken.

En mijn lieve grote broer vierde zijn verjaardag. Eon heeft daar bijna een heel bananenbrood opgevreten in zijn eentje.

Week 1 Februari 2016

Week 2: 8 t/m 14

Deze week was een drukke week. Maar ik vergat van de belangrijke momenten foto’s te maken. Zo kreeg ik namelijk bezoek van Eveline en Eva & kids. Dat was heel leuk en gezellig. En op woensdag ging ik naar Alissa van Zreefer die me een berg kleertjes meegaf waar haar Dani uitgegroeid is. Hele nieuwe toffe garderobe voor Eon. En we werden zo ook de eersten met het nieuwe vlieger broekje! [KLIK].

Verder gingen we heel veel wandelen. Soms ging Eon zelf lopen met de buggy en soms viel hij in slaap in de buggy.

In het weekend kwamen Jacqueline en Ted ons nieuwe huis bewonderen. Ook weer geen foto’s van gemaakt. Waarom? Omdat het te gezellig is. Op Valentijnsdag vierden wij de verjaardag van mijn vader. Zie foto van Eon liggend bij mijn moeder. Zo voelt het net alsof hij nog een kleine baby is.

Week 2 Februari 2016

Week 3: 15 t/m 21

We begonnen de week weer wandelend. Langs één van mijn favoriete huizen. Hoewel ze hier heel veel mooie prachtige huizen hebben. De tweede dag gingen we weer wandelen! Nu bij mijn ouders met het fietskarretje. Het fijne er van vind ik vooral dat er een zonnescherm bij zit en dat is met die winterzon erg prettig.

Ik ging deze week naar Ikea om een hoekelement te halen van de PAX kast. We hadden een grote PAX met schuifdeuren in ons appartement maar met de 5 ramen in onze slaapkamer hier past die niet in zijn geheel. Maar wel met een hoekelement. Die hebben we in het weekend neergezet terwijl mijn vader de traphekjes installeerde op de overloop.

Deze week kreeg ik twee keer leuke post. Een huishoudelijke bestelling, daarover later meer, kwam binnen en mijn nieuwe visitekaartjes! En omdat ik veel vragen en positieve reacties er over gekregen heb zal ik er nog een blogpost aan wijden zodat iedereen bij de juiste partij mij na kan apen. (Geeft niks hoor, ik zal vast niet de eerste zijn).

Week 3 Februari 2016

Week 4: 22 t/m 29

De laatste week van februari stond een beetje in het teken van de Negenmaandenbeurs. Die brak natuurlijk lekker de week op woensdag. Jullie hebben mijn ervaringen allemaal kunnen lezen [KLIK] in het blog maar ik heb dus een hartstikke leuke dag gehad. Ik merkte wel dat ik op donderdag echt nog even bij moest komen van de beurs en daardoor rustig aan deed. De dagen voor de beurs was ik druk met wandelen en het huishouden.

Zelfs op vrijdag moest ik op mijn kinderloze dag nog bijkomen. Wel ging ik aan de slag met de foto’s die we maakten van Stefan en Eon. Die hebben we gemaakt voor de opa van Stefan die jarig geweest was en in het laatste weekend van februari zijn verjaardag vierde.

Week 4 Februari 2016

Hoe was jouw februari?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sjoerd 27 maart 2016 at 19:40

  Hey Ioni, dank je voor de reactie op mijn blog en heel leuk om weer eens even bij je rond te kijken. Ik was hier al een tijdje niet meer geweest. Super…

 • Reply Roos 8 maart 2016 at 08:07

  Die foto’s van Stefan en Eon! Zo leuk <3

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten