Mijn Mobiele Telefoon Geschiedenis

26 november 2009

Laatst op twitter kwamen we op de een of andere manier op het gesprek van GSM’s en ik vond het leuk om te laten zien welke GSM’s ik allemaal in mijn bezit gehad heb.

Ik moest flink nadenken over de verschillende telefoons want ik begon ruim 10 jaar geleden met mijn eerste mobiele telefoon. Toentertijd kreeg ik van mijn ouders een mobieltje omdat zij het niet verantwoord vonden dat ik als meisje iedere middag 11 kilometer in mijn eentje naar huis fietste. Het was ook al meer dan eens voorgekomen dat ik met een lekke band langs de weg stond, en een flink eind naar huis kon lopen.

Ik geloof dat het voor mijn verjaardag was dat ik deze telefoon uitzocht:

libertel

Ik had de middelste, de blauwe.
Ik was er heel blij mee, niet dat ik er iets mee kon want niemand van mijn vriendinnen had toen een mobieltje, dus smsen ging niet. Ik kon alleen mijn vader bellen als er weer iets kapot was aan mijn fiets.

Ik heb deze telefoon toch nog best lang met veel plezier gebruikt tot ik op een dronken avond met carnaval op mijn muil ging. Daarbij brak de antenne af en had ik praktisch geen bereik meer. Al helemaal niet in ons huis in dat afgelegen onbereikbare dorp. Ik had 1 streepje verbinding als ik mijn telefoon bij de stalen paal in ons huis legde. Jeuj….

Toen mijn broer een nieuw mobiel ging kopen, kreeg ik zijn oude. Ik blij want toen was ik eindelijk af van dat ding zonder bereik.

Dit was mijn 2e telefoon:

i1643996-41

Deze heb ik ook best lang met plezier gehad. Heel veel mee gesmst en ik was dol op het klepje. Geen idee waarom…. Totdat uiteraard het klepje kapot ging.
Toen ik eenmaal vervanging had voor deze telefoon heb ik hem samen met een klasgenoot kapot geslagen met een mokerhamer op het schoolplein.

Mijn 3e telefoon:
3210

Deze kocht ik van iemand over voor 20…gulden nog volgens mij toentertijd…

Mijn 4e telefoon:
motorola

Oh dit vond ik toch een leuk telefoontje. Ik heb ‘m ook nog steeds, ook al is hij echt kapotter dan kapot. Ik heb daar zo van genoten. Raar dat je goeie herinneringen kan hebben bij een telefoon maar bij deze heb ik dat. Ik was verliefd op het klepje en dat 3 hoekje voorop kon je vervangen met andere kleuren. Wat ik ook regelmatig deed. En daaronder zat ook de simkaart, helemaal handig. Hoefde je je batterij er niet uit te halen om de simkaart te verwijderen.

Mijn 5e telefoon:
nokia-3410-1

Deze kreeg ik van een vriend van me omdat mijn andere telefoon overleden was en ik had simpelweg geen geld om een nieuwe telefoon te kopen.
Ik vond er weinig speciaals aan. En ik had de telefoon ook echt uit nood anders had ik deze nooit gekozen.

Mijn 6e telefoon:
SonyEricsonZ200

Deze telefoon nam ik bij mijn eerste abonnement en ik denk dat ik ongeveer 2 maanden later al spijt er van had. Wat een ramp telefoon was dat. De klok liep te snel of te langzaam, ik weet niet meer wat het was maar hij liep altijd uit de tijd. Verschrikkelijk irritant. En daarna ging hij vast lopen, uit vallen en gewoon irritant doen. De batterij ging ook niet bar lang mee.

Dus toen ben ik weer overgestapt naar een oudere telefoon tot ik genoeg gespaard had om mijn 7e telefoon te kopen:
motorola-razr-v3i-v3t

Hier heb ik ook echt van genoten. Ik vond hem net zo geweldig als de andere motorola. En ook hier heb ik best lang met plezier mee gebeld en gesmst.

Telefoon nummer 8:
palm-treo-680

Tot ik mijn huidige telefoon kreeg van mijn broer. Eigenlijk heb ik hem geruild met mijn fiets maar die heb ik nog steeds niet gegeven… Niet dat hij hem anders verkocht had want dat komt er bij hem toch nooit van.

Nu ben ik op zoek naar een nieuwe telefoon want deze begint oud te worden. Ik wil graag de Palm Pré maar deze is voorlopig nog niet verkrijgbaar in Nederland en in Duitsland heeft hij een qwertz toetsenbord dus dat is een no-go.

Dus ik bekijk alle nieuwe telefoons en vind ze allemaal niet goed genoeg… Moeilijk moeilijk met de keuze van tegenwoordig.

Dat was mijn mobiele telefoon geschiedenis.

Wat was jouw eerste mobiele telefoon?
Op welke leeftijd had jij jouw eerste mobiele telefoon?

——————————————————————————————————————————–


aktion : 468x60

You Might Also Like

55 Comments

 • Reply Terugblik op Esthete.nl | iooon.nl 4 april 2015 at 13:30

  […] Mijn mobiele telefoon geschiedenis […]

 • Reply Sander 11 december 2010 at 13:32

  Enig idee welk merk en type je 2e telefoon was? Die had ik ook en ik wil graag weten wat ’t precies was. :p

  • Reply ioon 11 december 2010 at 13:37

   Het werd toentertijd verkocht onder Libertel, ik kan me niet herinneren dat er ooit een merk op stond.

 • Reply carlijn 17 oktober 2010 at 23:28

  ik had mijn eerste mobiel in groep 8, nu zo’n 6 jaar geleden, een siemens! dolblij was ik ermee, totdat hij na een maandje of 8 besloot om uit mijn jaszak te springen om wat baantjes te trekken in de sloot, helaas had mijn gelliefde mobieltje nooit zwemles gehad en heb ik hem nooit meer terug gezien! =(
  xxx

 • Reply Annemiek 14 oktober 2010 at 10:08

  Die blauwe telefoon, die je als eerste had, heb ik ook gehad!
  Mijn mam gaf ‘m aan me. ^^

  Maar je kon er wel mee smsen! Eerst wist ik ook niet hoe dat daarmee moest, maar het werd me uitgelegd door een vriendinnetje met een veel hippere mobiel. 🙁

 • Reply Niek 13 oktober 2010 at 09:22

  Jeetje wat veel mobieltjes zijn dat! Poe hee.. Maar nu ik erover nadenk, ben ik zelf bij nummer 7. Eentje minder dan jij nog.. Haha. Maar als je het zo allemaal opsomt klinkt het allemaal zo veel.
  Ik begon eerst met prepaid en met groene schermpjes enzo, en dat heb ik echt zo lang mogelijk volgehouden. Alles voor mijn huidige mobiel (samsung galaxy s, waar ik overigens heel blij mee ben) was met knopjes. Ik vond het zo makkelijk enzo, kon er snel mee smssen e.d.. Maar nu wilde ik ook internet op mijn mobiel, dus moest wel weer over gaan naar zo’n groot-scherm-ig ding. De samsung..blabla dus.. Maar, zoals ik zei; ik ben er wel vet blij mee ; )
  Overal je e-mail kunnen checken is ook zo fijn… 🙂

 • Reply Stefan 31 augustus 2010 at 10:33

  Ik had op 10-jarige leeftijd mn eerste mobiele telefoon.
  Heb ik nog hele blogpost aan gewaagd:
  http://stefanandroid.wordpress.com/2010/07/12/op-10-jarige-leeftijd-mijn-eerste-telefoon/

  Ik gebruik nu de XPERIA X10 😀

 • Reply franca 15 juli 2010 at 16:46

  mijn eerste mobieltje was een sagem. geen idee welk nummer. toen kreeg ik een samsung die je zo naar boven kon schhuiven en nu heb ik een samsung star. ik ben nu 15 trouwens dus ik heb denk ik in 4-5 jaar 3 verschilende mobieltjes gehad.

 • Reply Suzanne 24 mei 2010 at 11:33

  Ik was 11 toen ik mijn eerste mobieltje kreeg, de KPN Swing!
  .-= Suzanne´s last blog ..Face Boutique Water Baby Bath Soak =-.

 • Reply Beautyblush/Kelly 22 maart 2010 at 12:04

  Toen ik 15 was zo’n hele grote mobiel (weet niet zeker meer en denk een Motorola) Toen een kleine Siemens en rond m’n 18e Nokia 3310 geloof ik in het roze en daarna een Fashion achtige Nokia (weinig gebruikt die heb ik nog thuis liggen) en toen kreeg ik wat samsungs en laatst ook een samsung met radio erin en na al die goedkope ouwe mobieltjes, kreeg ik eindelijk laatst de Samsung star in het roze met internet en heeel veel widgets. Zo blij 😀 en helemaal nieuw voor me want heb nog nooit zo 1 gehad! Met touchscreen zelfs nog 🙂 Im happy with it!

 • Reply Daniëlle 17 maart 2010 at 20:11

  Ik was 13 toen ik m’n eerste telefoon kocht, een Samsung A52, voor 30 euro toen. Het was een fijne telefoon, maar na een jaar of twee begonnen er wat knopjes vast te zitten, van het vele sms’en. Er pastten ook maar 30 smsjes in. Daarna kocht ik een Hi XS en vorig jaar in november heb ik een abbonement afgesloten met een Samsung Star.
  .-= Daniëlle´s last blog ..Impressie =-.

 • Reply Angela 1 januari 2010 at 20:56

  nr 1 en 5 heb ik ook gehad! leuk logje trouwens 😉
  .-= Angela´s last blog ..Watched & (not) Enjoyed (5) =-.

 • Reply Roel 29 december 2009 at 18:20

  Ik mocht mijn eerste telefoon kopen toen ik 13 jaar was. Een of ander stom siemens ding, mocht alleen dat ding van me pa, overgekocht van familie ‘nooit gebruikt’ (het was zo’n stom ding, ik zou hem als ik andere keuzes had ook niet gebruiken). Maar goed, wat bijna niemand weet is dat ik ooit n motorola heb gekocht, toen ik 11 was ofzo. Was te bang dat het uit zou komen dus 2 dagen later heb ik ‘m proberen te ruilen en dat lukte, thank god! (^_^)

  Toen heb ik dus die siemens gehad, daarna een Samsung E250, wat ’n kloteding, en daarna de Samsung Soul U900. Die heb ik nu PRECIES vandaag 1,5jaar. Januari word ik 18 dus ben van plan rond te gaan kijken (bij vodafone) voor ’n leuk abo incl. nieuwe telefoon!
  .-= Roel´s last blog ..Cassieres en afwijzingen. =-.

 • Reply Desiree 20 december 2009 at 14:00

  Leuk om te zien. Je hebt er al heel wat gehad zo te zien. Ik heb de 2e ook gehad 😉 Was er ook dol op!
  .-= Desiree´s last blog ..Het leven als stagiaire =-.

 • Reply Michiel 2 december 2009 at 19:32

  In groep 3 kreeg ik mijn eerste telefoon.
  Vreselijk hip voor in die tijd, feloranje, met mogelijkheden tot foto’s en filmpjes maken. Dat is inmiddels 9 jaar geleden, dus voor die tijd fantastisch.
  Daarna heb ik vele mobieltjes gehad. Tegenwoordig gebruik ik mijn iPhone.
  Mijn vader is directeur van de mediamarkt, en heeft gewerkt bij the phone house, dus ja, dan zitten mobieltjes er wel in 🙂

 • Reply Lydia 2 december 2009 at 13:33

  “Toen ik eenmaal vervanging had voor deze telefoon heb ik hem samen met een klasgenoot kapot geslagen met een mokerhamer op het schoolplein.” Gij vandaal!

  Maar jeetje, wat een stapel telefoons! Kan ook wel begrijpen dat je er ‘vroeg bij was’ (klinkt fout), op 11km fietsen is het fijn als je kunt bellen. 🙂
  .-= Lydia´s last blog ..Mannen die vrouwen haten =-.

 • Reply Jennifer 1 december 2009 at 14:46

  Mijn eerste telefoon was een Swing 200 in het kanarie geel en ik was 12. Ook gekregen vanwege de fietstocht naar school.
  Ze is officieel een jaar geleden echt overleden, dus opzich best een goed telefoontje.
  Nu heb ik mijn oude lg shine weer in gebruik nadat de viewty het er na een paar maand al mee ophield. In tussentijd alleen maar nokia’s gehad. En nu mag ik mijn abbo weer verlengen en wil denk ik gewoon weer zo’n stevige nokia terug. Maar er is zoveel keuze!
  Sidekick lijkt mij ook erg fijn, maar die is ook nog niet in nederland.
  .-= Jennifer´s last blog ..Sinterklaas =-.

 • Reply Marieke 1 december 2009 at 14:27

  Neem een iPhone! Serieus!! 🙂

  Ik begon met een blauwe Pocketline Swing en heb er echt ontelbaar veel versleten in de tussentijd. Ik ben nogal een gadgetfreak, dus wilde steeds een andere.
  Nummer 3 en 5 heb ik ook gehad!
  .-= Marieke´s last blog ..De boekenkast =-.

  • Reply Ioni 1 december 2009 at 14:31

   Ik wil echt geen iPhone! Die voldoet nergens aan mijn eisen 😀

   Ik wil geen speciaal abonnement, een vast toetsenbord én een touchscreen. Dus de iphone valt heel hard af 😀
   .-= Ioni´s last blog ..Mijn Mobiele Telefoon Geschiedenis =-.

   • Reply Beautyblush/Kelly 22 maart 2010 at 12:15

    haha ik heb nu met touchcreen is van begin goed wennen, want kreeg niks naar boven beneden gescrollt haha zo vervelend! Nu gaat het wel goed!
    .-= Beautyblush/Kelly´s last blog ..Dermalogica Clean Start =-.

 • Reply Shanti 1 december 2009 at 12:20

  Leuke blog haha 🙂 Grappig om te zien hoe je van koelkast naar klein en wat groter maar met veeeel meer mogelijkheden gaat 😉

 • Reply Shanti 1 december 2009 at 12:19

  Leuke blog haha 🙂 Grappig om te zien hoe je van koelkast naar klein en wat groter maar met veeeel meer mogelijkheden gaat 😉
  .-= Shanti´s last blog ..De laatste maand van het jaar =-.

 • Reply ShazzleBee 29 november 2009 at 21:44

  Zo joh, dat is even diep nadenken…. ik geloof dat ik een roze Ericsson had als eerste telefoon. Inmiddels is dat merk samen gegaan met Sony, maar toen nog niet. Maar hoe oud was ik toen… O neeee!!! Ik had eerst een grijze telefoon van Hi, maar ik weet het merk niet meer. Was echt zo’n ding die iedereen in m’n klas had, maar hadden zij een oudere versie en ik de nieuwste. Had ik van m’n grote broer gehad. Was er zoooo blij mee. Geloof dat ik die nog steeds thuis heb liggen 🙂 En hoe oud was ik toen… ik dacht iets van 14 of 15.
  .-= ShazzleBee´s last blog ..Nationale Woontest =-.

 • Reply Saar 28 november 2009 at 16:17

  Ik kreeg mijn eerste tel toen ik 11 was geloof ik. Een koelkast zeg maar. Daarna zijn er veel gevolgd maar de merken en series zou ik niet meer kunnen vertellen ;).
  .-= Saar´s last blog ..More Soap =-.

 • Reply Jeske 28 november 2009 at 14:27

  Pff wat een hoop telefoons! Ik heb zelf nu mijn 2e telefoon en ik heb nu toch al zo’n jaar of 7 een mobieltje. Al wil ik nu wel weer wat nieuws hoor, ik denk dat ik voor de samsung jet ga.

 • Reply Snoeshi 28 november 2009 at 13:40

  Cool artikel !! Ik was denk ik 15 toen ik mijn eerst mobieltje kreeg, een philips diga met pre paid libertel 🙂 Owwww wat vond ik hem geweldig, nu ben ik ruim zo’n 10 telefoons verder en eindelijk happy met m’n iPhone.
  .-= Snoeshi´s last blog ..Me, myself and iPhone =-.

 • Reply Sharon 28 november 2009 at 11:51

  Hahaha dat zijn aardig wat telefoons!!! En ik heb er geen 1 tzelfde gehad haha

 • Reply Maaike 28 november 2009 at 11:04

  Die Nokia 3210 was mijn allereerste gsm. Ik heb die 5 jaar gehad, dat vind ik best lang voor een gsm.

 • Reply Eline 28 november 2009 at 10:17

  ik was twaalf denk ik als ik mijn eerste gsm kreeg. Het was zo een gele Alcatel, een lomp ding haha
  .-= Eline´s last blog ..Thriller Live @ Lotto Arena =-.

 • Reply rachel 27 november 2009 at 20:11

  hahah ioni de telefoon…..piepp lol je hebt er ook veel versleten:D
  mijn eerste telefoon was de eerste nokia zoon koelkast, werkelijk een koelkast moahah en was toen 18. heb ook heeeeel wat telefoons versleten en als er wat weer nieuws was had ik dat meestal wel gelijk 😛

 • Reply Toaske 27 november 2009 at 19:57

  Jemig, wat een rij telefoons. Ik ben 39 en heb sinds sinterklaas vorig jaar mijn eerste mobieltje! Sinds een maand of drie sms ik heel af en toe.
  .-= Toaske´s last blog ..Boelkloedig =-.

 • Reply Anouk 27 november 2009 at 18:21

  haha 6 jaar verschil 😛
  .-= Anouk´s last blog ..Songfestival =-.

 • Reply Eline 27 november 2009 at 16:52

  Ik kreeg een mobiel toen ik naar de middelbare school ging. Omdat ik dan alleen op pad ging. Ik had een blauwe Ericsson met een klepje. Achteraf gezien heel lelijk 😉

 • Reply Roel 27 november 2009 at 16:37

  Leuk blogje! En wat veel telefoons zeg! Uhm ik kreeg mijn eerste, ik denk toen ik 12 was want toen ging ik naar de brugklas. Dat was een samsung (geen idee welke) met klepje. Vond ik toen ook geweldig 😛 nu heb ik nog maar mijn tweede, een samsung ericson W910I En die gaat nog steeds goed. Al loopt mijn abo in juni af en krijg ik een nieuwe Yay

  • Reply ioon 27 november 2009 at 16:58

   Haha het ging toen ook zo snel met de technologie he. Eerst kon je alleen hoofdletters smsen, daarna kleine letters, toen kwamen de polyfone ringtones en de kleurenscherms. Uiteraard wilden wij met alle verbeteringen mee gaan. 😀

   Ik denk ook dat ze tegenwoordig wat beter gemaakt worden. Minder snel technische fouten/problemen…

   Weet je al welke telefoon je gaat nemen bij je volgende abonnement?

 • Reply Jenny 27 november 2009 at 16:09

  Leuke log alleen om antwoord te geven op je vragen, moet ik even heul diep nadenken. Ik denk dat ik 17 was toen ik mijn eerste phone kreeg, een samsung, blauw. Hij was best mooi, zelfs voor een oude telefoon vanuit nu bekeken. Nu heb ik voor het eerst een Nokia (Express music) en die gebruik ik ook als mp3 speler/radio.

  • Reply ioon 27 november 2009 at 16:59

   Hahaha ik heb denk ik wel 20 minuten zitten googlen voordat ik het plaatje van mijn eerste telefoon vond want ik wist bij god niet meer hoe hij heette. 😉

   Ik vind het toch zo handig dat je tegenwoordig zoveel kan met je telefoon 😀 ik heb er alleen geen radio op, dat mis ik weleens…

 • Reply Bianca/ BNdesign 27 november 2009 at 10:20

  16 of 17. (dus 10 jr geleden) toen ze net een beetje “normaal” werden. Ook voor het fietsen (12km heen en ook weer terug :’)) Dat was een turquoise van Hi geen idee hoe model heette… Was toen wel echt een populair model…

  Daarna (jaren later) kwam een motorola met klepje heel ienimini ding:D ook nog prepaid.
  (model geen idee)
  Toen een Siemens(?) schuiftelefoon. Was er al jaren verliefd op (qua model)

  Daarna een ROZE(!) Razr:D loved it! totdat hij beetje rare accu kreeg en mijn abo afliep. (gekregen van mijn ex anders had ik nog geen andere mobiel genomen)

  Bij huidige abo heb ik een LG Renoir.
  😀

  Ik ben wel van de bijzondere ontwerpen geloof ik (en kleurtjes)
  .-= Bianca/ BNdesign´s last blog ..Fresh and funky – ooak =-.

  • Reply ioon 27 november 2009 at 17:15

   Haha daarom wilde ik ook persé een motorola met een klepje. Niemand had dat design en ik vond dat prachtig.

 • Reply Jessica 27 november 2009 at 09:25

  Ik heb ook al veel telefoons gehad:$… Een grijze alcatel, dan die tweede die jij hebt gehad, een motorola, super klein ding was dat met klepje… toen even denken, een nokia 3310, de nokia die het eerste kleurenscherm had, een zilveren samsung, een sony ericsson w580i en nu heb ik de samsung ultra touch.
  .-= Jessica´s last blog ..Ziek zijn =-.

 • Reply Marcel 27 november 2009 at 06:02

  Ik was 18 toen ik in 1999 mijn eerste Dutchtone prepaid-mobiel had: http://bit.ly/6sNgy4

  Daarna ben ik vrij snel overgestapt naar Nokia: 3210, 3310, 6310, N70, 6021, 6300 🙂

  • Reply ioon 27 november 2009 at 17:16

   Prachtig ook met zo’n mega antenne 😉

 • Reply Redstar 27 november 2009 at 05:31

  Volgens mij had ik de zelfde eerste telefoon als jouw eerste telefoon, maar dan de zwarte uitvoering, Ik heb die best lang gehad, en die is later overgegaan naar mijn toenmalige vriendin.
  Verder heb ik van alles gehad in de tussentijd, en zit nu met een Sony Ericsson. Maar ik denk dat mijn Nokia 3310 de lekkerste telefoon was.
  .-= Redstar´s last blog ..Spartaans =-.

  • Reply ioon 27 november 2009 at 17:17

   Ik vond die eerste telefoon ook heeeeeel fijn. Ik moest huilen toen ik de dag na mijn dronken bui ontdekte dat hij kapot was… 🙁

   Ik wilde de nokia 3310 niet, want die had iedereen 😉 😀

 • Reply lapshopper 27 november 2009 at 02:40

  Haha, leuk! Ik zat in de brugklas toen ik mijn eerste had dus dat is 11-12 jaar terug ofzo. Mijn vader kocht een mobieltje en mijn broer dezelfde, een blauwe mitsubishi, ik mocht er geen 1 ik was te jong vonden mijn ouders, tot mijn vader een andere telefoon op het oog had, toen mocht ik de zijne kopen haha.
  Op school werd ik uitgescholden voor patser! En toen ik mijn tweede had, een philips savvy, had iedereen een mobieltje op school. Maar die van mij werd door mijn vader in het afwaswater gegooid omdat ik teveel belde 🙁 vond ie.
  Dus toen had iedereen een mobieltje, behalve patser.
  Trauma.
  .-= lapshopper´s last blog ..Overload aan reclame in bladen =-.

  • Reply ioon 27 november 2009 at 17:18

   Haha wat gemeen van je vader! Je hele imago verpest!

   Ik mocht de mijne niet mee naar mijn slaapkamer nemen omdat ik anders teveel lag te smsen 😉

   • Reply lapshopper 30 november 2009 at 01:36

    Lekker dan 😛 Daar zijn ze voor 😛 Toen ik mijn eerste had was er trouwens nog geen sms mogelijk, het zal wel op je toestel maar de providers ondersteunden het nog niet.
    Toen dat kwam zaten we hier elkaar te smsen aan tafel, historisch!
    .-= lapshopper´s last blog ..Overload aan reclame in bladen =-.

 • Reply Deirdre 27 november 2009 at 00:10

  Wat geinig om te zien!! 😀 Ik weet hoe m’n aller eerste telefoon eruit zag, maar weet m’n god niet meer hoe die heet!

 • Reply Rowin 26 november 2009 at 22:17

  Ik heb al 8 mobieltjes gehad, nu heb ik een iPhone 3G ^^
  .-= Rowin´s last blog ..Nieuwe collectie C&A “Crocks van C&A” =-.

 • Reply Lien 26 november 2009 at 22:14

  Ik kreeg voor mijn plechtige communie mijn allereerste telefoon. Dat was de bekende nokia 3310. In totaal heb ik vier telefoons gehad. De laatste hiervan is een LG, de viewty.
  .-= Lien´s last blog ..Jurken op de American Music Awards. =-.

 • Reply Anouk 26 november 2009 at 21:56

  Ik mocht een mobiele telefoon zodra ik naar de middelbare school ging. Ik geloof dat me ouders het juist wel fijn vonden dat ik altijd kon bellen zodra er iets is. Maar ik was toen dus 12 jaar.

  Mijn eerste telefoon was jou 5e! De noka 3410. Daarna heb ik de Samsung E330 gehad, momenteel de Samsung U600 en zondag krijg ik de Samung Star voor mijn verjaardag.

  Yess ik ben goede vriendjes met Samsung dus.
  .-= Anouk´s last blog ..#100! =-.

  • Reply ioon 27 november 2009 at 17:19

   Haha dan kan ik meteen inschatten hoeveel wij in leeftijd verschillen 😉

   • Reply Anouk 27 november 2009 at 18:18

    haha ja wij verschillen wel wat jaartjes inderdaad 😉
    Zondag wordt ik 19. Hoe oud was jij ook al weer? Weet alleen dat het ergens in de 20 is haha.
    .-= Anouk´s last blog ..Songfestival =-.

    • Reply ioon 27 november 2009 at 18:21

     Ik word over precies een maand 25 😉
     Poeh nu voel ik me oud!

  Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten