Ioon & Sport: motivatie?

9 mei 2010

Slecht bezig, ik ben deze week namelijk niet naar de sportschool geweest.

Ik wilde wel maar het kwam er niet van. Altijd zo’n heerlijk excuus he. ๐Ÿ™‚

Mijn motivatie normaal komt vanuit Stefan. Hij moet op donderdag avond sporten en dan sleep ik mezelf ook maar naar de sportschool. Echter de trainer van Stefan is naar een of ander ietsie in Japan en daardoor heeft Stefan twee weken geen training. En zo zou ik donderdag avond gaan sporten en hij zou thuis blijven, en zo bleef ik ook maar thuis.

Toen wilde ik vrijdag ochtend gaan maar bedacht Stefan dat hij wel met de auto naar Amsterdam gebracht zou worden. En dat excuus pakte ik met beide handen aan en zo kwam ik te laat thuis om nog te sporten voordat ik mijn date met Jacqueline had.

Ook heb ik niet gefietst of gewandeld deze week want mijn fiets staat nog steeds bij mijn ouders. Ik heb deze nog niet op kunnen halen. Nou ja, ik had het wel kunnen doen maar heb je gezien wat voor weer het was de afgelopen week?

Ik heb wel iets gedaan, namelijk de Wii uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik dat vermoeider vond dan ik had verwacht en ik typ die met flinke spierpijn in mijn linkerschouder. Ik heb vooral veel getafeltennist, een sport die ik vroeger ruim 5 jaar beoefend heb en ik merkte dat ik nog steeds netjes deed wat me toen geleerd was.

Ik denk dat hier in huis een Wii komt, nog voor de zomervakantie want Stefan en ik hebben ons opperbest vermaakt er mee.

Volgende week beloof ik beterschap en ga ik sowieso mijn fiets ophalen en op donderdag naar de sportschool.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Me! 9 mei 2010 at 22:27

  Foei Ioon. Meer kan ik er niet van maken…
  .-= Me!ยดs last blog ..Het loopt niet =-.

 • Leave a Reply

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten