Waarom een pittig kort mama kapsel aanlokkend is

Korte KapselsIk mag mijn haren niet afknippen van de man. En als een brave vrouw doe ik wat hij zegt. Maar soms… Soms denk ik aan wat er allemaal wel niet handig zou zijn aan een  pittig kort mama kapsel.

(bron foto’s: kapsels.net) Lees meer

Moederdag

Moederdag Cadeau Porseleinverf Voetje BabyMijn eerste Moederdag als moeder en de eerste Moederdag van mijn moeder als oma. Lees meer

De dag dat ik ging ploggen

En natuurlijk kwam het onvermijdelijke moment dat ik vergat om nog foto’s te maken. Gelukkig was dit moment een keertje niet om 10 uur ‘s ochtends maar pas na het avondeten, het moment dat het even drukdrukdruk was met afruimen, papfles maken en Eon naar bed brengen. Maar je kunt in ieder geval wel zien wat ik de rest van de dag gedaan heb. Lees meer

Hoe gaat het nu met…

…de verkoop van het huis?

Dit staat even stil. We hebben besloten om het appartement te verlaten en bij mijn ouders in te trekken. Daarbij hebben we het appartement voor nu van de markt gehaald om het aan te passen en dadelijk fris opnieuw te lanceren. We verwachten tegen die tijd al jullie medewerking om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. 😉 Lees meer

Wij gingen klussen; deel 2

 • Aantal keer buiten gesloten: 1
 • Aantal keer bijna van de trap gelazerd: 3
 • Aantal keer echt van de trap gelazerd: 0
 • Aantal chagrijnige vrouwen buien: 1
 • Aantal bijna scheidingen: 1 (door de chagrijnige vrouwen bui)
 • Aantal keren iets kapot gemaakt ipv iets mooier gemaakt: 1
 • Aantal ijsjes als beloning: ieder 1
 • Aantal keren Eon gemist: 0 (hij was er bij!)
 • Aantal *plings* bij Wunderlist: 5
 • Aantal overgebleven plings bij Wunderlist: teveel :(

Wij gingen klussen;

 • Aantal bijna scheidingen: 3
 • Aantal verwondingen: 2
 • Aantal aanstellerige mannen verwondingen: 1
 • Aantal Ikea-meubels uit elkaar gehaald: 3
 • Aantal keren bijna van de trap gelazerd: 5
 • Aantal keren echt van de trap gelazerd: 1
 • Aantal keren kolven: 1
 • Aantal keren Eon gemist: 100.000
 • Aantal *plings* in Wunderlist: 7
 • Aantal overgebleven plings in Wunderlist: teveel

Onze zoektocht; naar een nieuw huis. [Deel 2]

Ook al is ons eigen appartement nog niet verkocht, zijn we met de vorige openhuizendag toch zelf rond gaan kijken naar wat woningen.

We hebben in totaal drie woningen bekeken waarvan we bij twee weten dat deze het niet gaat worden. Degene die we wel zien zitten deel ik maar niet, dadelijk lopen jullie er stiekem mee weg en kunnen we enkel jaloers toekijken. Lees meer

Men noemt dit een shoplog; Miss Etam

In samenwerking met Miss Etam mocht ik een bestelling plaatsen bij hun webshop. Geen straf want 60% van mijn kleding komt van Miss Etam. Al heb ik nog nooit eerder via de webshop besteld.

Ik ging op zoek naar kleding waarin ik relatief eenvoudig borstvoeding kan geven. En ik wilde mijn favoriete broek mee bestellen want er is er onlangs eentje gesneuveld.

Nu moet ik er wel bij vertellen. Ik heb geen doorsnee kledingmaat maar een plus maatje. Mijn huidige kledingmaat is 48/50/52. Daarmee kan ik bij Miss Etam gelukkig goed uit de voeten aangezien zij ook een lijn hebben voor mij met mijn plus maat, en voor de kleinere dames, de langere dames en de zwangere dames. Wel zo fijn naast al die tot maat 40 winkels.

Online shoppen

Online shoppen zelf vind ik leuk maar ik vind het moeilijk wanneer ik kleding niet kan passen. Ik merk dat wanneer ik kleding bestel, en het past niet goed, dat ik vaak de moeite niet neem om het terug te sturen. Het blijft dan in de kast liggen voor ‘ooit’. De ‘ooit’ van als ik genoeg afgevallen ben. Of de ‘ooit’ als ik die kleur spontaan leuk ga vinden. Jullie voelen hem aankomen, dat gebeurt zelden. Vaak belanden die kledingstukken uiteindelijk in de kringloopwinkel.

Ik bestelde in een ruime maat bij Miss Etam. De maat waarvan de meeste kleding van hen in mijn kledingkast is. Ik dacht ook, ik heb een kind gedragen dus minder zal het vast niet geworden zijn met de maat.

Ik bestelde

Dit:

Miss Etam bestelling

De broek die ik graag wilde kon ik helaas niet vinden. Baal baal baal. Die heb ik namelijk al zeker 10 jaar en ik koop gewoon telkens nieuwe als ze kapot zijn.

Top 1: [KLIK]
Top 2: [KLIK]
Kekke sokken: [KLIK]
Basic hemdjes: [KLIK]

Binnengekregen

Ik kreeg alles netjes en vlot thuis gestuurd. Verpakt in een plastic envelopachtigietsding die onmogelijk open te krijgen zijn altijd maar daardoor wel goed tegen grijpgrage-handen beschermd zijn. Niet onbelangrijk.

Natuurlijk meteen alles gaan passen en wat blijkt. Het is allemaal te groot. Meestal komt het andersom voor. Ik vond beide tops heerlijk en nam me voor ze snel te gaan ruilen bij de winkel in Oss. Ja ik nam het me voor, maar nu ruim anderhalve maand later liggen ze nog steeds in de commode, klaar om mee te nemen. Ruim na de verstreken periode om ze te kunnen ruilen.

En zo gaat het eigenlijk altijd bij mij en online kleding bestellen. Ik ga ze maar op de stapel zwangerschapskleding leggen, ook handig natuurlijk voor de volgende keer.

Heb je wel iets kunnen gebruiken?

Ja hoor! De twee zwarte hemdjes uit de reguliere(!!) collectie zitten perfect. Erg handig voor de borstvoeding. En de kekke sokken die ik bestelde om mijn bestelling zo optimaal mogelijk te benutten. Zo niks voor mij maar ik vind het geweldig om ze te dragen.

 Miss Etam sokken

Heb jij wel eens bij Miss Etam besteld?

Ook vikings moeten in bad

Het in bad laten gaan van je kind hoort er bij. Toch is het bij ons iets wat er maar niet vast in komt. We hebben geen kind wat een echte waterrat is, en in onze kleine woning is het toch wat onhandig om de stellage van het badje neer te zetten. Lees meer

Wat eet een mini-Viking [1]

Halverwege de 5e maand van Eon zijn leven was ik klaar met zijn jaloerse blikken en gesmak terwijl wij zaten te eten. Dit deed hij al sinds 4 maanden maar dat vond ik echt te jong om al met vast voedsel te starten. Ik had hem gezegd dat hij een hapje mocht mee eten wanneer hij zelfstandig kan zitten. Lees meer